Väriä väriä

Väriä väriä

Ensimmäinen värjäyskurssi on nyt käyty ja olemme oppineet kevytvärien käytön. Kevytväreillä on mukava värjätä, koska pidän ainakin itse siitä, että vaihtoehtoja kevytväreissä on todella paljon. 
Olen kyllä paljon vaalentanut hiuksia ja värjännyt myös kestoväreillä, mutta tässä kursissa käytimme vain kevytvärejä.


Vaalempi hius tummemmaksi



Asiakkaanamme parityössä vaalea hius tummemmaksi värjäyksessä oli vaalennetut hiukset, joissa oli selvä tyvikasvu. Lopputulokseksi halusimme tummempaa punaista. Käytimme KC:n värejä ja meidän ei tarvinnut esipigmentoida hiusta, koska käytimme .35 sävyä tummentamaan hiusta. 


Tässä lähtötilanne

Muodikas värjäys



Halusimme ystävälleni ruskempaa sävyä. Alunperin hänellä oli lähes mustat hiukset ja kerran vaalensimme ne ja lopputulos oli selvä vaalennuksen jälkeinen lämmin sävy. Muodikkaan värjäyksen kokeessa sävytin hiukset lämpimän ruskean sävyiseksi. Laitoin latvaan hieman vaalempaa kuin tyveen ja sain kauniisti käännettyä vaalennuksen jälkeisen lopputuloksen. Tein tyveen kevyr kestovärin 1:1 ja 6% hapetteella, jotta todella vaalea tyvi saatiin peitettyä. 

Tässä lähtötilanne

Muita tekemiäni värjäyksiä


Goldwellin koulutus 

Schwarzkopfin koulutus 


Tässä luokkakaverini hiukset. Hänellä oli syksyllä vielä tummat hiukset ja tälläiset niistä tuli monen vaalennuksen jälkeen. 

Katriina

Kommentit

Lähetä kommentti