Harmaat piiloon!

HARMAAN HIUKSEN VÄRJÄYS

Siitä se värjäys koulussa lähti! Pääsimme värjäämään kevytväreillä harmaat piiloon. Olimme tunnilla käyneet paljon teoriaa sekä värioppia ja nyt pääsimme värjäämään parityönä asiakkaan harmaat hiukset piiloon. 

Lopputuloksesta tuli todella kaunis ja asiakaskin oli tyytyväinen. Esipigmentoimme ensin tyven luonnonsarja/vesi sekoituksella, mikä auttaa väriä peittämään harmaat. Kun olimme esipigmentoineet tyven värjäsimme tyveen kevytvärillä kauniin lämpimän ruskean sävyn. Olimme laskeneet ja suunnitelleet värit hyvin etukäteen, mutta kun menimme sekoittamaan värejä huomasimme, että meidän latvaan valitsemamme värisävy loppui, no tästä emme lannistuneet vaan aloimme pohtimaan mahdollisia vaihtoehtoja saadaksemme halutun sävyn. Pohdinnan sekä hyvien neuvojen jälkeen löysimme korvaavan värin! Eli ei mikään helpoin ensimmäinen värjäys, mutta suoriuduimme kuin ammattilaiset käyttäen opittuja neuvoja ja lopputulos oli kyllä todella hyvä! :)
    


Tässä ennen värjäystä


Innostuin kotonakin!

Heti oli innokas asiakas lähipiirissäkin, joka harmaat halusi piiloon :) Tässä lähtötilanne Lopputulos:
Tässä värjäyksessä käytin kestoväriä vahvemmalla hapetteella ja latvaan käytin kirkasta suoraväriä, joka kirkasti latvan liiloja raitoja. Asiakas oli todella tyytyväinen ja väriäkin jäi hyvin jo odottamaan seuraavaa värjäyskertaa :) 


Värjääminen on ollut kyllä todella kivaa ja odotan jo innolla seuraavia värjäyskertoja! 
Katriina

Kommentit

Lähetä kommentti