BRUK





Työharjoittelu Brukissa


Olin 4.12-21.12 ensimmäisessä työharjoittelussani turkulaisessa parturikampaamossa Brukissa. Tässä blogitekstissä esittelen työharjoittelupaikkani.

Bruk

Bruk sijaitsee Turun keskustassa kävelykadulla, Stockmannin lähellä. Se on avattu keväällä 2017 ja liiketilat ovat kauniisti remontoitu asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Bruk on tyyliltään trendikäs ja viihtyisä liike.




Brukin tiimi

Tiimi koostuu alan parhaimmistosta, heillä on yhteensä yli 50 kunnianmainintaa alalta. He ovat saavuttaneet useita kansainvälisia tunnustuksia, suomen mestaruuksia ja he ovat edustaneet Suomea monissa eri kilpailuissa ympäri maailmaa.

Amanda Lehtinen


Amanda on Brukin luova johtaja. Hän on kotoisin Salosta ja hän on työskennellyt ennen Brukia Tampereella. Hän tekee lähes kaikkia parturi-kampaajan töitä ja hän on erityisen tunnettu taitavista balayage-värjäyksistään. Hän on saavuttanut monia sijoituksia alan kilpailuissa.

Aki-Matti Kallio


Aki-Matti on alan taitava ammattilainen. Hän on suorittanut parturi-kampaaja Mestarin tutkinnon. Aki-Matilla on myös saavutuksia kilpailulavoilta. 

Siiri Härmä


Siiri tekee kaikkia parturikampaajan töitä ja hän on valmistumisensa jälkeen toiminut yrittäjänä omassa kampaamossa Somerolla. Siiri on voittanut SM-kultaa Taitajissa ja edustanut Suomea alan kilpailuissa.

Karoliina Tolvi


Karoliina tekee parturi-kampaajan töitä ja meikkauksia. Hän on tehnyt töitä tunnetuissa muotinäytöksissä ja mm. voittanut kultaa Taitajissa.

Emilia Westman


Emilia on Brukin uusin työntekijä. Hän valmistuu ensi vuoden alussa parturi-kampaajaksi. Hän aikoo myös osallistua Taitajiin. 

Brukissa käytössä olevat tuotteet

Brukissa käytetään hajusteetonta suomalaista Sim sensido värisarjaa. Heiltä löytyy myös tarpeen tullen muitakin vaihtoehtoja. Brukin käyttämät tuotteet ovat laadukkaita ja heillä on edustettuna mm. Balmain, Sebastian ja Pravana. Heiltä saa myös hiustenpidennyksiä, BPhair pidennyksillä sekä Simply Naturalin Magoilla. Heillä on käytössä ja myynnissä Amandan suunnittelema Sens Balayage Shampoo ja Hoitoaine. Ne ovat huippulaadukkaita päivittäiseen käyttöön ja tarkoitettuja kaikille värikäsitellyille hiuksille. Yleellinen tuoksu ja kristallihiput antavat hiuksille ainutlaatuisen tuloksen.


Työharjoitteluni

Opin Brukissa todella paljon ja sain paljon hyviä vinkkejä ammattitaitoisilta ihmisiltä. Näin päivittäin hienoja töitä, joita haluan itsekin oppia tekemään. Harjoittelun aikana opin paljon parturi-kampaajan arjesta. Työ on kiinnostavaa ja on mukava huomata oma käden jälki. Pääsin itsekin viimeisinä harjoittelupäivinä värjäämään hiuksia ja sain samalla uusia vinkkejä tekemiseen.

 Brukin tiimi on todella mukava ja työilmapiiri oli kannustava. He selvästi toimivat hyvin tiiminä ja työskentely liikkeessä on todella ammattimaista.

Suosittelen Brukia kaikille jotka haluavat ammattitaitoista palvelua ja upean lopputuloksen


Yhteystiedot

http://www.brukhair.fi/

Bruk Hair Design
0442413221

Yliopistonkatu 26 
Turku

Brukilla on käytössä myös sähköinen ajanvarausjärjestelmä, joka löytyy täältä:

http://www.brukhair.fi/nettiajanvaraus.html

Katriina






Kommentit

Lähetä kommentti