Syksyn 2017 hiusten värjäysmuoti

SYKSYN 2017 HIUSTEN VÄRJÄYSMUOTI

Syksy 2017 tuo tullessaan hiusväreihin paljon uutta muotia. Pehmeät sävyt, esimerkiksi erilaiset ruskean sävyt kuten toffee, suklaa ja pähkinä näkyvät syksyn trendeinä. Intensiiviset punaiset ja erityisesti ruusukulta ovat syksyn 2017 hittisävyjä. Perinteiset hiustyylit tekevät paluun, kuten permanentti ja otsatukka. Luonnolliset blondit palaavat jälleen myös syksyn muotiin. 

Schwarzkopf syksy 2017

THE IKONIC COLLECTION


Since 1997, there have been over 40 ESSENTIAL LOOKS® Collections, translating directional runway trends into wearable salon looks for hairdressers worldwide; this season’s autumn/winter collection revives and celebrates THE MOST ICONIC cut, color and styling looks from past collections – showcasing that they are still just as relevant today as they ever were.

So, inspired by the #throwback fashion movement, this Autumn/Winter Schwarzkopf Professional® bring their most ICONIC LOOKS to the foreground once again: welcome to the IKONIC Collection from ESSENTIAL LOOKS®


Schwarzkopf tuo syksyn 2017 Essential looksissaan esiin ikonisia tyylejään vuosien varrelta





 Tässä tämän syksyn malli








                                            Wella professionals





HIGHLIGHTS FROM TRENDVISION 2017






UUSIA HIUSTENVÄRJÄYSTEKNIIKOITA

               Mikä on balayage-värjäys?


Ranskalaiset hiusammattilaiset kehittivät tämän upean värjäystyylin, jossa hiukset ovat kuin taiteilijan tyhjä kangas, jota maalataan erilaisilla pensseleillä ja harjoilla. Nyt balayage-tyyli on levinnyt jo kaikkialle maailmaan.  Termi tulee ranskankielen sanasta balayer, sutia. Se soveltuu loistavasti hiusten vapaavärjäykseen.
Perinteisessä värjäystekniikassa erotellaan suortuvia värjättäväksi yksitellen tyvestä latvaan. Balayage-tekniikassa kampaaja pitää hiuksia vapaasti kämmenellään ja sutii niihin väriä kuin taiteilija kankaalle.Tämä mahdollistaa vapaan värien yhdistelemisen ja värin intensiivisyyden vaihtelun, joten lopputulos on hyvin eläväinen. Balayage-tekniikassa hiusraja jätetään yleensä kokonaan värjäämättä. Sen sijaan väri laitetaan hiuspituuteen ja erityisesti latvoihin lähelle kasvoja. Tällä tekniikalla on helppo korostaa kasvojen piirteitä ja luoda mahtavia efektejä. Värin vaihdoskohta saadaan näin hyvin pehmeäksi ja luonnollisen näköiseksi. Tulos on aina juuri kantajalleen sopiva!
Värjäyksessä voidaan vaihtaa värin voimakkuutta herkästä näkyvämpään käyttämällä erilaisia värjäyssuteja hiustyypistä riippuen. Tummien ja vaaleiden sävyjen yhdistelmällä saadaan aikaan erittäin kauniita lopputuloksia. Tällä tekniikalla voidaan esimerkiksi korostaa poskipäitä käyttämällä vaaleampia sävyjä tai tummia sävyjä henkilöstä riippuen. Balayage on käytännössä hiusten meikkaamista – tai meikkaamista hiusten avulla! Voit korostaa tai peittää piirteitäsi!










SYKSYN UUTUUSVÄRIT




LÖYDÄ OMA #COLORISTA

Made by Coloristas to Coloristas. Suihkuta, värjää, vaalenna, luo oma yhdistelmäsi. Colorista antaa sinulle vapauden leikitellä lookeilla ja luoda juuri sellaisen tyylin kuin haluat. Löydä oma lookisi ja tuo esiin persoonallisuuttasi. Näytä, kuka olet!


Tässä oli muutamia syksyn trendejä ja uutuuksia. Lähteet: Goldwell, Schwarzkopf, Wella ja Loreal 

Katriina


Kommentit

Lähetä kommentti